Motion för vuxna

Torsdagar kl 18.00


Motionsgruppen tränar varje torsdag under hela hösten. Vi hoppas att gruppen ska växa och att du vill vara med. Alla vuxna i olika åldrar är välkomna! 


Motionsgruppen bygger på gemenskap och att alla kan vara med, alla ska känna sig välkomna! Oavsett om man ser sig själv som helt otränad, vältränad eller någonstans däremellan ska man känna att det både ger en positiv energi och riktigt bra träning utifrån sin egen förmåga.


Vi anpassar träningen till våra olika förutsättningar och vana vid träning så att vi ska kunna träna tillsammans trots olika träningsbakgrunder. Vi tränar kondition och styrka på ett enkelt och varierat sätt. Vi tränar alltid utomhus. Motionsgruppen ska präglas av föreningens värderingar Glädje, Motivation, Trygghet, Gemenskap.

 

Gruppen tränar ett pass i veckan under hösten. Dag och tid är anpassat efter barn/ungdomsgrupperna träningsschema. För föräldrar ska det kännas lätt att få in träningspasset i vardagen. Du kan vara en flitig deltagare eller komma bara ibland. Det går bra att komma och prova träna med gruppen för att se hur det är.


Perfekt sätt att träna, umgås och lära känna andra i klubben!


Kostnad för träningsgruppen är endast avgiften för medlemskap. 


Vill du vara med eller om du har frågor om gruppen kontakta gruppledarna:

Paula Persson, tel 0761-027076
Fredric Björk, tel 0709-999551

Meddelanden