Föreläsningar

Borås teamet i RF-SISU Västra Götaland, bjuder in till ledarskapsveckan – Halv8 hos oss!

Ledarskapsveckan Halv8 hos oss genomförs den 19e till 22a april. Måndag till torsdag, en föreläsning per kväll med start klockan 19.30.
I år har vi ett fantastiskt startfält med inriktning på temat ledarskap! 

 • Måndagen 19/4 startar vi upp med Anna Iwarsson. Anna är idag styrelseledamot i RF/SISU Idrottsutbildarna, ordförande Gymnastikförbundet samt vice ordförande i Brommapojkarna. Hon har varit generalsekreterare för Friskis och Svettis i 12 år och har skrivit ett antal böcker om ledarskap och organisationsutveckling. Målgrupp: Organisationsledare
  Till anmälan.  
 • Tisdagen den 20/4 föreläser skidprofilen från Falköping, Johanna Hagström. Johanna åkte in på en fjärdeplats i sin VM debut som 22 åring. I sin föreläsning berättar Johanna om det viktiga ledarskapet utövare emellan. På vilka sätt man eftersträvar att hjälpa varandra till goda resultat i längdskidlandslaget, hur man kan coacha och leda varandra i en grupp. Målgrupp: Utövare och ledare.
  Till anmälan. 
 • Onsdagen den 21/4 gör Nadim Ghazale entré. Nadim är polis, föreläsare och deltar i programmet Veckans brott och brinner för brottsförebyggande arbete.
  Nadim pratar om ledarskapet och idrotten utifrån sin brottsförebyggande funktion. Målgrupp: Organisationsledare, ledare och föräldrar.
  Till anmälan.  
 • Torsdagen den 22/4 gör John Alvbåge sitt digitala framträdande. John tillhörde herrarnas VM-trupp i fotboll 2006 och har haft en lång elitfotbollskarriär.
  Numera är han ungdomsledare för två lag och har ett stort engagemang i antimobbing-frågor. Målgrupp: Organisationsledare, ledare och föräldrar. 
  Till anmälan. 
Inga kommentarer

Skriv en kommentar