Idreläger 2021

Äntligen dags för läger igen!

Lägret vänder sig i första hand till Träningsgruppernas barn och ungdomar med familjer (HD9-13 klassiskt, HD9-11, HD12-14, HD15-16 och junior). 

Vi bor i flerbäddsstugor. Måltiderna ingår i avgiften och vi äter dem på värdshuset Idre Fjäll. Mat på resan dit och hem står dock var och en för själv. Spåravgifter ingår. Städning ingår ej utan vi städar själva ur stugorna innan vi åker hem. 

Program och mer info kommer senare, men räkna med att vi åker vid 06 på lördagen och är hemma lite efter 22 på tisdagen.

Alla barn behöver ha en förälder med sig, alternativt överenskommelse med ledare eller annan vuxen om ansvar för barnet på lägret. Prata med din tränare vid behov av hjälp med det innan du anmäler dig.

Kostnad för lägret är:

800 kr för barn/ungdom och junior som är aktiva i träningsgrupper eller skidskola. 

1900 kr för syskon

2300 kr för ledare (2150 kr i egen bil)

2950 kr för vuxna (2800 kr i egen bil)

Medlemskap i Borås SK är obligatoriskt för alla deltagare.

Avgiften för barn/ungdom och ledare är subventionerad av Borås SK.

Begränsat antal platser så anmäl i god tid. Besked om plats kan erbjudas ges efter att anmälningstiden gått ut.

Sista anmälningsdag 17 oktober (om lägret blir fullt kan anmälan komma att stängas tidigare).

Anmäl här

Förra årets läger blev inställt pga covid-restriktioner. Nu när restriktionerna släppt anordnar vi lägret igen. Skulle det under hösten mot förmodan visa sig komma nya restriktioner som gör att lägret inte tillåts genomföras kommer avgiften återbetalas. 

Precis som före covid-19 och i ännu högre grad efter tar vi alla stor hänsyn till varandra och stannar hemma vid sjukdom och förkylning. Avgift återbetalas inte då och vi uppmanar alla att se över reseskyddet i egen hemförsäkring.

Vi följer Riksidrottsförbundets och Svenska skidförbundets policy som innebär att ingen alkohol får förekomma bland ledare, aktiva och föräldrar i samband med idrottsverksamhet för barn.

Vid frågor – kontakta din tränare.

Inga kommentarer

Skriv en kommentar